kinderuitjes-kerstvakantie

Wat te doen tijdens de kerstvakantie met de kinderen?

Trek eropuit met je kids tijdens de kerstvakantie. Wij verzamelden een aantal leuke kinderuitjes met korting. Dit wordt genieten met het hele gezin.

Kerst met Klus in Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa De Panne

Samen Kerst vieren met Kabouter Klus? Dat kan in Plopsa Indoor Hasselt & Plopsa De Panne. Het park is tijdens de kerstvakantie volledig ondergedompeld in de kerstsfeer. Genieten van de sneeuwvlokken doe je op het Dorpsplein. Voel de kriebels in de leuke attracties en volg de kerstshow met kabouter Klus. Beleef een onvergetelijke Kerst in Plopsa Indoor Hasselt.

;

 

Skiën met de kids

Dit jaar paste het niet om op wintersport te gaan? Niet getreurd! Bij Skidôme kan je 365 dagen per jaar op de latten en wat is er een meer ideaal moment dan tijdens de kerstvakantie?

Ook als jouw kids nog niet op de latten hebben gestaan, kan je bij Skidôme terecht. De allerkleinsten kunnen kennismaken met de sneeuw in de Kiddies Kreche. Beginnende kids kunnen een cursus skiën of snowboarden volgen en voor de wat meer ervaren kids zijn er de ‘kiddies kampioenen’. Naast lessen en skiplezier kan je er ook terecht voor kinderfeestjes.

Kids bij Skidôme kunnen zich helemaal thuis voelen in sneeuw. De allerkleinsten kunnen kennismaken met de sneeuw in de Kiddies Kreche. Beginnende kids kunnen een cursus skiën of snowboarden volgen en voor de wat meer ervaren kids zijn er de ‘kiddies kampioenen’. Naast het skiën/snowboarden is Skidôme ideaal voor kinderfeestjes. Kom bijvoorbeeld tuben, schaatsen en sleëen!

Samson & Gert Kerstshow

Samson en Gert zijn al volledig in de kerstsfeer samen met hun vrienden de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen maken ze er een sfeervol spektakel van. Ontdek de Kerstshow in Plopsaland de Panne of in het Indoor Plopsa Hasselt. Met je ticket van de Kerstshow kan je in één keer ook genieten van alle attracties, andere shows en animaties.

  • Vanaf 23 december in Plopsaland De Panne – shows om 10u30-12u30-14u30
  • 6 & 7 januari in Hasselt – shows om 10u30 – 14u30

Samson en Gert Kerstshow

>> KORTINGSACTIE SAMSON & GERT KERSTSHOW

[wpsm_promobox background=”#22d2c0″ border_size=”4px” border_color=”#fb7203″ highligh_color=”#fb7203″ highlight_position=”left” button_link=”http://tc.tradetracker.net/?c=27085&m=1218944&a=294693&r=&u=” icon=”none” class=”” target=”_blank” button_text=”Koop Tickets” title=”KORTINGSACTIE SAMSON & GERT KERSTSHOW” description=”Krijg 2,5 euro KORTING per ticket op de Samson en Gert Kerstshow.
Vanaf 23 december in De Panne en 6 en 7 januari 2018 in Hasselt met de code KERSTACTIE” ]

 

 

Waterpret in Aqualibi

Waterpret in Aqualibi, een leuke binnenactiviteit in de kerstvakantie. Tijdens een koude dag genieten van een tropisch zwemparadijs met tal van glijbanen, wildwaterbaan, bubbelbad, … Een dagje ontspanning voor het hele gezin. Tijdens de kerstperiode kan je het tropisch zwemparadijs ook combineren met ‘Cirque de Noël‘ een kerstshow met acrobaten, jongleurs, kamelen en paarden.

>> FAMILY & FRIENDS PROMO AQUALIBI

[wpsm_promobox background=”#22d2c0″ border_size=”4px” border_color=”#fb7203″ highligh_color=”#fb7203″ highlight_position=”left” button_link=”https://www.walibi.com/aqualibi-wavre/?tt=13810_525199_294693_&r=” icon=”none” class=”” target=”_blank” button_text=”Koop Tickets” title=”FAMILY & FRIENDS PROMO AQUALIBI” description=”Profiteer nu van de family & friends promo bij Aqualibi. Bestel je tickets vanaf 6 personen minstens een dag op voorhand en krijg tot €4 KORTING per ticket ! ” ]

Aqualibi Tickets

Indoor Skydiven

Zin in avontuur? Probeer dan Skydiven!

Skydive Roosendaal heeft speciaal voor kinderen het programma ‘KidsFly’ samengesteld. De kinderen beleven avontuurlijke en spannende momenten in de windtunnel

[wpsm_button color=”green” size=”medium” link=”http://www.indoorskydive.com/skydiving/?tt=16266_12_294693_&r=https%3A%2F%2Findoorskydive.com%2Findoor-skydive-prijzen%2F” icon=”none” class=”” target=”_blank”]Koop tickets[/wpsm_button]

 

Boudewijn Seapark Brugge

Tijdens de kerstvakantie kan je ook een bezoekje brengen aan het Boudewijn Seapark Brugge.  Je kan er genieten van de Nocturne Aquashow in het dolfinarium, een nieuwe kerstshow met de 8 dolfijnen in de hoofdrol, een live orkest en sfeervolle verlichting of uit de bol gaan op de overdekte ijspiste. Ook de indoor speeltuin is geopend tijdens de kerstperiode.

>> KORTINGSACTIE BOUDEWIJNPARK

[wpsm_promobox background=”#22d2c0″ border_size=”4px” border_color=”#fb7203″ highligh_color=”#fb7203″ highlight_position=”left” button_link=”https://boudewijnseapark.be/pret/?tt=19184_985533_294693_&r=” icon=”none” class=”” target=”_blank” button_text=”Koop Tickets” title=”KORTINGSACTIE BOUDEWIJNPARK” description=”Met de kortingscode PROMO7  betaal je slechts €15 voor een ticket. Het ticket geeft toegang tot de dolfijnenshow, de indoor speeltuin en de overdekte ijspiste.
Tickets zijn geldig tot en met 25 februari 2018.” ]

Koop nu online je tickets met korting!

Similar Posts