kerstmarkt antwerpen

Kerstmarkt Antwerpen

Winter in Antwerpen

​van zaterdag 9 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018

Vanaf zaterdag 9 december kan je je in Antwerpen onderdompelen in een feeëriek winterland. Stap in het reuzenrad op het Steenplein en geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op de stad.

​Kerstmarkt Antwerpen

Op de Groenplaats, Grote Markt, Suikerrui en het Steenplein vind je de typische kerstmarkt met traditionele en creatieve stalletjes. ‘The place to be’ om je te goed te doen aan een warm opkikkertje en een lekker hapje of een leuk geschenkje.  Je kan uiteraard ook de schaatspiste uittesten of uit de bol gaan op de winterse glijbaan.

​Wensenmuur Suikerrui

Dit jaar introduceert Antwerpen ook een aantal nieuwigheden.  Aan de Suikerrui kan je jouw wensen voor familie, vrienden, … achterlaten op een wensenmuur.

Kissing under the mistletoe op de Grote Markt

​De maretak geeft de feestdagen een extra romantisch accentje. Wie wil er nu niet gekust worden onder de maretak? Dit jaar kan je net zoals in de Amerikaanse films jouw geliefde kussen onder de maretak op de markt van Antwerpen.

360° film over de diamant op het Koningin Astridplein

De Diamand Dome is een 5 minuten durende 360° film over de diamant ‘van mijn tot vinger’ en kan je tussen 10 en 30 december bekijken op Koningin Astridplein.

​Shoppen op de Meir​​

Naast de feestelijke kerstactiviteiten blijft Antwerpen toch ook een geweldige winkelstad. Ideaal dus om jouw uitstapje naar de kerstmarkt te combineren met shoppen. In december zijn trouwens de winkels ook open op zondag.


De snelste weg naar Antwerpen vind je op www.slimnaarantwerpen.be
Het volledige programma kan je raadplegen op www.winterinantwerpen.be

Bron foto: website visitantwerpen

Similar Posts